Om oss

Grillkroa ble etablert i 1992 av Oddfrid og Odd Nyberg. Gjennom årene utviklet de stedet til å bli et velkjent spisested med mat for “folk flest”. Det har bestandig vært den hjemmelagede pizzaen etter egen oppskrift som har vært basisen i tilbudet. Supplert med andre middag og lunsjretter favner vi alt fra småbarnsmødre på formiddagstur, turister på farten og ungdommen som møtes om kvelden. Vi møtes på “GK” eller “Kroa” er et velkjent begrep på Oppdal.

Det er mange som har fått sin første erfaring med arbeidslivet på Grillkroa, da driften er mye avhengig av ungdom som ønsker å arbeide ved siden av skolegangen. I dag sysselseter vi 12 personer som utgjør ca. 5 årsverk.

Utkjøring av mat begynte Grillkroa med tidlig. Vi er på farten rundt omkring i Oppdal for å levere både hos fastboende, hyttefolk og turister.

I 2009 ønsket Oddfrid og Odd å trekke seg ut av driften. Det var da naturlig å spørre Marit (Oddfrids sin søster) om hun ville overta etter å ha arbeidet på stedet i mange år.

Marit fikk raskt med seg sin samboer Geir som hadde jobbet i hotell og restaurantbransjen hele livet. 1/11-09 tok de over og vil drive Grillkroa videre med samme konsept, men samtidig utvikle stedet i takt med tiden. Som et ledd i denne prosessen ble vi våren 2013 medlem av «GO2 Grill». En kjede som passer perfekt for vårt konsept og vil bidra til fortsatt positiv drift.